Uusi tukimuoto otettiin innostuneesti vastaan: Senioreiden hankkeille rahaa Sastamalaan, Huittisiin ja Punkalaitumelle

Uutiset

Tavoitteena on avustaa yli 65-vuotiaiden toiminnallisuutta, ryhmäytymistä ja sosiaalista vuorovaikutusta.

Leader Joutsenten reitillä uusi senioreille suunnattu tuki sai heti innostuneen vastaanoton.

Hakemuksia tuli kymmenen. Tuki myönnettiin yhdeksälle hankkeelle.

Huittisten kansalliset seniorit tekee kohderyhmälleen tutuksi uuden teknologian ja digilaitteiden hyödyntämistä seniorien arjessa. Sastamalan Kristilliset Eläkeläiset hankkii mukana kannettavan äänentoistolaitteen, jolla ryhmänohjaajan ääni saadaan paremmin kuuluviin myös ulkoilmatilaisuuksissa ja retkillä. Eläkeliiton Punkalaitumen yhdistys ostaa kaasugrillin ja muurinpohjalettusetin yhteisiä kokkailuja varten. Vähähaara-Seura hankkii jumppatarvikkeita ja muistipelejä. Lauttakylän siirtolapuutarhalaiset varustavat yhteiskäytössä olevan Saunalan liedellä ja jääkaapilla. Huittisten museon ystävät hankkivat äänenvahvistimen ja Bluetooth-kaiuttimen äänentoiston parantamiseksi. Punkalaitumen VertaisVeturit ostavat kaiutin ja mikrofoni -yhdistelmiä liikuntatilaisuuksien ohjaamiseen. Sastamalan Aivoverenkiertohäiriö-kerho hankkii tarvikkeet kuumakivihierontaan. Karkun kamari järjestää opastetun retken Ritajärvelle.

Tavoitteena on tukea yli 65-vuotiaiden toiminnallisuutta, ryhmäytymistä ja sosiaalista vuorovaikutusta. Joutsenten reitin hallitus on linjannut, että ruokatarjoiluja ja matkakustannuksia ei avusteta.

Seniorihankkeen tuki on enimmillään 800 euroa. Hallitus käsittelee hakemuksia seuraavan kerran tiistaina 30. toukokuuta. Hakemusten jättämisen takaraja on perjantai 19. kello 12.

Uuden ohjelmakauden varsinainen maaseudun yritys- ja hanketukien haku ei ole vielä alkanut.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat