Stefan Paunovic LP-Vampulan päävalmentajaksi

Uutiset

Seura ja Ziga Kos sopivat lähdöstä yhteisesti.

Stefan Paunovic

Stefan Paunovic.

LP-Vampulan naisten mestaruusliigajoukkueen päävalmentaja vaihtuu. Tehtävässä aloittaa serbialainen Stefan Paunovic.

Kaksi kautta joukkuetta valmentanut slovenialainen Ziga Kos ja seura ovat yhdessä sopineet, että sopimuksen kolmatta vuotta ei toteuteta. Taustalla ovat Kosin henkilökohtaiset syyt ja hänen toiveensa.

"Pitkät ajanjaksot kaukana kotoa luovat luonnollisesti haasteita kotopuolen elämän hallintaan, emmekä me seurana halua olla aiheuttamassa liiallisia haasteita kenellekään. Vaikka molemmilla osapuolilla oli valmennuksellisesti tahtotila jatkaa sopimuskausi loppuun, niin kokonaisuus huomioiden päädyttiin kuitenkin tähän ratkaisuun", kertoo LP-Vampulan manageri Timo Talvitie. "Olemme hänelle kiitollisia ja toivomme jatkossakin hänelle kaikkea hyvää."

Stefan Paunovic on viimeiset kaksi vuotta toiminut Pohjois-Makedonian naisten ja alle 19-vuotiaiden ikäluokan maajoukkueiden päävalmentajana. Kotimaansa Serbian lisäksi hänelle on kertynyt kokemusta myös Romaniassa.

LP-Vampulan kanssa Stefan Paunovicilla on yhden vuoden ja yhden optiovuoden sopimus. "Pitkäjänteisempikin ajanjakso on mietinnöissä mukana", sanoo Timo Talvitie.

"Olen kuullut paljon hyvää Suomesta ja odotan malttamattomana suomalaisen kulttuurin oppimista ja ihmisten tapaamista. Toivon hyvin toimivaa yhteistyötä eri tahojen kanssa", sanoo Stefan Paunovic.

Huittisiin uusi päävalmentaja on muuttamassa heinäkuun lopulla. Uuden joukkueen kokoonpano on tuohon mennessä valmiina.

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat