Sastamalassa vastaanottopalvelut keskitettäisiin Vammalaan, toimipisteet loppuisivat Mouhijärveltä ja Punkalaitumelta

Uutiset

Pirkanmaan hyvinvointialueella käynnistyy palveluverkon uudistaminen.

Vammala, terveyskeskus

Sastamalassa vastaanottopalvelut keskittyisivät Vammalaan.

Pirkanmaan hyvinvointialueella käynnistyy palveluverkon uudistaminen. Asia on aluehallituksen käsiteltävänä.

Sastamalassa muutos tarkoittaisi lääkärien ja hoitajien avovastaanottopalvelujen keskittämistä Vammalaan. Mouhijärven toimipiste lakkaisi.

Kiirevastaanotto Sastamalassa jatkaisi. Esityksen mukaan kaikki kiirevastaanotot olisivat jatkossa avoinna arkisin kello 8-20 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10-18.

Lääkärien ja hoitajien avovastaanottopalveluja tarjotaan Pirkanmaalla tällä hetkellä neljässäkymmenessä toimipisteessä. Jatkossa niitä tuotettaisiin kahdessakymmenessäyhdessä.

Punkalaitumelta vastaanottopalvelut loppuisivat. Palvelun saisi tulevaisuudessa Sastamalasta, Akaasta, liikkuvana tai diginä.

Lähisairaaloiden vuodeosastot keskitettäisiin kymmeneen toimipisteeseen. Sastamalan kampussairaala olisi yksi niistä. Nykyisin lähisairaaloiden vuodeosastoja on kuusitoista.

Palveluverkon uudistusta koskevien päätösten toimeenpano ajoittuisi usealle vuodelle. Se tulisi vaatimaan digipalvelujen ja liikkuvien palvelujen kehittämisen rinnalla myös tilojen muutoksia ja uudisrakentamista.

Asiasta on määrä järjestää elo-syyskuussa laaja keskustelukierros. Asukastilaisuuksia ei ole suunnitteilla Sastamalaan eikä Punkalaitumelle.

· · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat