Valtakunnallinen mielenterveyspalkinto Kokemäelläkin toimivalle Hyvikselle: Keskittyy julkisuudessa usein unohdettuun ryhmään

Uutiset

Tunnustus innovatiivisesta ja aktiivisesta mielenterveystyöstä Satakunnassa.

Vuoden Pomppu, Hyvis

Porin mielenterveysyhdistys Hyviksen toiminnanjohtaja Pia Vahekoski ja rahastonhoitaja Kai Kotiranta. Kuva: Teemu Heikkilä

Vuoden Pomppu -palkinto on myönnetty Porin mielenterveysyhdistykselle innovatiivisesta ja aktiivisesta mielenterveystyöstä Satakunnassa. Toimintaa on muun muassa Kokemäellä.

Hyvis keskittyy keski-ikäisiin ja ikääntyneisiin aikuisiin, joilla on vakava mielenterveyden häiriö tai sairaus. He ovat julkisuudessa usein unohdettu ryhmä.

"On itseisarvo, että vakavimmin sairastuneista pidetään huolta. Hyviksen kautta he saavat elämään sisältöä, yhteisön ja ystäviä. Samalla terveydentila on vakaampi eikä jouduta turvautumaan kalliisiin hoito- tai asumispalveluihin", sanoo toiminnanjohtaja Pia Vahekoski.

Palkinto luovutettiin Mielenterveyden keskusliiton Valtakunnallisilla yhdistyspäivillä.

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat