Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Lauantai 9.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Huittisten skeittiparkille tuki Joutsenten reitiltä – Katso puollon saaneet hankkeet

Uutiset

Toistakymmentä hakemusta hyväksyttiin.

Huittinen

Huittinen. Kuva: Janni Heikkilä

Leader Joutsenten reitin alueella käynnistyy uusia hankkeita.

Yhdistyksen hallitus käsitteli neljätoista hakemusta. Rahoitukselle puollon sai kaksitoista hanketta. Kaksi hakemusta jäi pöydälle lisäselvityksiä varten. Lisäksi hyväksyttiin yksi Nuoriso-Leader-hakemus.

Uusia hankkeita Sastamalassa ja Huittisissa

Sastamalassa Tyrvään moottorikerho investoi liikkuvaan WC-vaunuun. Yhdistys järjestää isoja, tuhansien henkien moottoriurheilutapahtumia, joiden palveluita ja ympäristöystävällisyyttä halutaan parantaa. Neljäpaikkaisen WC-vaunun luvataan tuovan helpotusta monelle.

Huittisten kaupungin investointihankkeessa rakennetaan Koskipuistoon skeittiparkki. Se koostuu kuudesta erillisestä obstaakkelista ja soveltuu erinomaisesti sekä aloittelijoille että kokeneille harrastajille. Tavoitteena on lisätä erityisesti lasten ja nuorten liikkumista ja hyvinvointia.

Yritykset

Sastamalan Karkussa toimivan Finding Flow Oy:n kehittämistuella lisätään aivotyön terveellisyyteen ja tuottavuuteen tähtääviä koulutus- ja valmennuspalveluja vuonna 2020 perustetun yrityksen palveluvalikoimaan.

Kutalassa toimivan Pirkanmaan Alumiinirakenne Oy:n kehittämistuella suunnitellaan yrityksen brändi ja markkinointiviestintä uusiksi sekä yrityksen korkealaatuisten älyovien ja -ikkunoiden tasolle.

Rudolfin Keidas Oy uudistaa juhlatilansa. Yrityksen palveluihin kuuluvat pitopalvelut, saunamaailma, kota ja laavu sekä juhla- ja kokoustilapalvelut. Hankkeessa rakennetaan tanssipaviljonki ja hankitaan juhlateltta.

Mouhijärvellä toimivan Taikakallio Oy:n kehittämistuella perustetaan koirahoitola Taikakallion koirametsän yhteyteen ja käynnistetään rakennus- ja kotiaputoimintaa. Lisäksi suunnitteilla on yksityisen koirarannan perustaminen.

Varilaan perustetun Hyvä HR Oy:n investointihankkeessa perustetaan verkkokauppa. Yritys tarjoaa pienille ja keskisuurille yrityksille apua ja tukea henkilöstöhallinnon palveluiden toteuttamiseen sekä esihenkilötyön ja henkilöstön kehittämiseen.

Tmi Supernaiset tähtää käynnistämistuellaan osa-aikayrittäjyyteen autojen ja muiden koneiden sisä- ja ulkopesuissa. Joustava palvelukonsepti mahdollistaa pesut myös asiakkaan tiloissa tai ajoneuvojen noudon asiakkaan luota.

Huittisten Maurialaan perustetun HR ja työnohjaus kameleontin käynnistystuella tavoitellaan yrittäjän kokoaikaista työllistymistä. Yrityksen alkuvaiheessa hankitaan asiantuntijapalvelua sopimus-, kirjanpito- ja markkinointiasioihin sekä tarvittaviin ohjelmistolisensseihin ja IT-tarvikkeisiin. Yritys tarjoaa henkilöstöjohtamisen ja työnohjauksen palveluita.

Nuoriso-Leader

Sastamalassa Kiikan nuorisoseura järjestää nuorille piirustuskurssin. Taiteilija ja graafinen suunnittelija Eero Kumanto on kotoisin Kiikasta. Hän innostui ajatuksesta pitää piirustuskurssi alueen nuorille.

Puollettujen yleishyödyllisten ja yritysten hankkeiden yhteenlasketut kustannukset ovat 194 000 euroa. Julkisen tuen osuus on 60 prosenttia. Nuoriso-Leader-hankkeelle myönnettiin 600 euroa.

Joutsenten reitin kuluvan vuoden rahoituskiintiöstä on vielä jäljellä noin kolmannes. Hallitus käsittelee hakemuksia seuraavan kerran tiistaina 28. marraskuuta. Ne tulee jättää viimeistään perjantaina 17.11. kello 12.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: