Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Lauantai 9.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Matti Rönkä Suomen vanhan kirjallisuuden päivien puheenjohtajaksi

Uutiset

Sastamalasta Pertti Hakanen uutena hallituksen varsinaiseksi jäseneksi.

Matti Rönkä

Kirjailija Matti Rönkä. Kuva: Liisa Valonen

Suomen vanhan kirjallisuuden päivät ry:n uudeksi puheenjohtajaksi on valittu kirjailija Matti Rönkä. Hänet tunnetaan hyvin myös toimittajana ja uutistenlukijana.

Uusina jäseninä hallitukseen nimettiin kirjailija, vastaava tuottaja Karo Hämäläinen ja Sastamalan kaupungin edustajana järjestöpäällikkö Pertti Hakanen. Varajäseninä aloittavat kirja- ja kustannusalan väitöskirjatutkija Minna Castrén, kirjailija Jukka-Pekka Palviainen ja Sastamalan kaupungin edustajana hallintotieteiden kandidaatti Jenni Jokinen. Castrén on kaupallinen johtaja Reetta-Liisa Pikkolan varajäsen, Palviainen Hämäläisen ja Jokinen Hakasen. Hallitukseen kuuluvat myös päätoimittaja Riku Jokinen (varajäsen kirjailija-kustantaja Marko Vesterbacka) ja kirjakauppias Timo Surojegin (kirjakauppias Vesa Hörkkö).

Vuosikokousta edeltävässä hallituksen kokouksessa hallitus nimitti juhlavuotta valmistelevan työryhmän. Työryhmän puheenjohtajaksi valittiin kirjailija Sanna-Mari Hovi. Hän on työskennellyt kustantajana WSOY:ssä ja pitkään Editassa. Hänet tunnetaan kirja-alalla laajasti aktiivisena ja yhteistyökykyisenä henkilönä. Työryhmään uusina jäseninä nimettiin toimittaja, kirjailija Suvi Ahola ja kirja-aktivisti Kirsi Ranin. Kokoonpanossa jatkavat kirjakauppias Vesa Hörkkö, kirjakauppias Petteri Leino, toiminnanjohtaja Päivi Mäki-Kerttula, tiedetoimittaja Mikko Pelttari, viestintäpäällikkö Anne Rutanen, kirjakauppias, galleristi Eira Sillanpää ja kirjailija-kustantaja Marko Vesterbacka.

Vanhan kirjallisuuden päivät järjestetään ensi vuonna jo neljännenkymmenennen kerran.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: