Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Maanantai 4.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

LP-Vampula vahva kotona

Uutiset

Sairastelleet avainpelaajat toipuivat.

LP-Vampula - Jymy Volley 21.10.2023

LP-Vampula ja Jymy Volley. Kuva: Antti Kaskinen

Naisten Mestaruusliigassa LP-Vampula kaatoi kotona Nurmon JymyVolleyn. Kotijoukkue oli kovempi 3-0 (25-14, 25-16, 25-20).

LP-Vampula piti tahtipuikkoa koko ottelun ajan. "Joukkueemme kolme avainpelaajaa sairastui kuumeeseen viikon alussa, mutta onneksi olivat jo pelikuntoisia", kertoo toiminnanjohtaja Timo Talvitie.

Hyökkäyksissä, puolustuksissa ja torjunnoissa LP-Vampula oli vastustajaa parempi. Kotijoukkue onnistui hyvin rikkomaan vieraiden vastaanottoa.

"Helppoja pelejä tai helppoja voittoja ei ole olemassa. Pelasimme paremmin kuin vastustajamme", totesi valmentaja Stefan Paunovic.

"Olen tyytyväinen sekä omaan että joukkueen tekemiseen. Lähdimme hakemaan ehjää peliä, vaikka valmistautumisemme ei ollut sairastelujen vuoksi ideaalia", kommentoi yleispelaaja Linnea Kuusela. Hänet palkittiin joukkueensa parhaana.

Voiton myötä LP-Vampula kipusi sarjataulukossa toiseksi. Sijoitus ei kuitenkaan kerro aivan koko totuutta. Joukkueet ovat pelanneet eri määrän otteluita.

Tilasto

· · · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: