Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Maanantai 4.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta kaksi opiskelijaa Artesaaniosaaja-kilpailun finaalissa

Uutiset

Valtakunnallinen Artesaaniosaaja-tunnustus jaetaan Suomen Kädentaidot -messuilla.

Marissa Brandt

Marissa Brandtin töitä.

Valtakunnallinen Artesaaniosaaja-tunnustus jaetaan Suomen Kädentaidot -messuilla. Kolmesta finalistista peräti kaksi on Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen opiskelijoita.

Marissa Brandt on valmistunut jalometallialan artesaaniksi ja opiskelee tällä hetkellä kultasepän erikoisammattitutkintoa. Raati kehuu hänen töitään taidokkaiksi. Tuotteissa näkyy selkeästi tekijän oma, virkistävän erikoinen, mutta samaan aikaan klassinen ja tyylikäs tyyli.

Sara Luoto valmistui sisustusalan artesaaniksi. Raadin mukaan hän on monipuolinen tekijä, joka osaa ottaa suunnittelutyössään huomioon sekä yksityisten että julkisten tilojen erityisvaatimukset. Vahvuutena pidettiin myös asiakaslähtöisyyttä ja hyvää portfoliota.

Artesaaniosaaja-kilpailun tavoitteena on muun muassa ylläpitää ja lisätä suomalaisen käsityön ja kädentaitojen arvostusta sekä edistää tietoisuutta alasta.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: