Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Maanantai 4.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Seurakunnan diakoniatyöntekijät väistötilasta toiseen: Siirtyvät Keikyästä Torikeskukseen

Uutiset

Asia on päätettävänä kirkkoneuvostossa.

Torikeskus

Torikeskus.

Sastamalan seurakunnan diakonian työalan väistötilat ovat reilun pari vuotta olleet Keikyän seurakuntatalon pihapiirissä sijaitsevassa virastotalossa. Yhdessä työhuoneista on havaittu erittäin paha kosteusvaurio ja todennäköinen mikrobivaurio.

Kyseisen työhuoneen kiinteistöpäällikkö on työsuojelupäällikön roolissa asettanut käyttökieltoon. Suosituksen mukaan rakennuksessa ei työskenneltäisi ennen kuin saadaan varmuus tilojen terveellisyydestä ja turvallisuudesta.

Kiinteistötyöryhmä esittää, että seurakunta vuokraa Torikeskuksen kolmannesta kerroksesta 65 neliön liiketilan. Järjestely mahdollistaa diakoniatyöntekijöille työtiloja ja paikan asiakastapaamisille ydinkeskustassa. Ruokajako voidaan toteuttaa seurakunnan Torikeskuksesta jo aiemmin vuokraaman tilan kautta.

Asia on päätettävänä kirkkoneuvostossa.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: