Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Maanantai 4.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Vapaa-aikapäällikön virka saatetaan säästösyistä jäädyttää Huittisissa

Uutiset

Nuoriso- ja liikuntapalvelujen esimiestehtäviä järjestellään.

Huittisten kaupunginvirasto

Huittisten kaupunginvirasto.

Huittisissa järjestellään nuoriso- ja liikuntapalvelujen esimiestehtäviä. Taustalla on taloustilanne.

Nuoriso- ja liikuntatoimenjohtaja Teuvo Munkki jää virkavapaalle 6. marraskuuta. Hänen viimeinen viranhoitopäivänsä on 29. helmikuuta. Nuoriso- ja liikuntatoimen johtajan virka lakkaa kuluvan vuoden lopussa. Virkanimike on jatkossa vapaa-aikapäällikkö. Kaupungin talousarviossa on ehdotus viran täytön jäädyttämisestä ensi vuodeksi kaupungin taloustilanteesta johtuen.

Hyvinvointikoordinaattori Anna Harmava toimii liikuntapalveluiden ja työllisyyskoordinaattori Sari Laakso nuorisopalveluiden esimiehenä 6. marraskuuta alkaen. Määräaika jatkuu helmikuun loppuun ja ensi vuoden, mikäli vapaa-aikapäällikön virkaa ei täytetä.

Asiasta on kaupunginjohtajan viranhaltijapäätös.

·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: