Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Maanantai 4.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Aleksi Sandroos arvostelee Paavo Väyrysen toimintaa tiukasti: "Häikäilemätöntä ja törkeää"

Uutiset

Keskustan nuorisojärjestön puheenjohtaja haluaa lakkauttaa konkaripoliitikon vetämän piirin rahoituksen.

Aleksi Sandroos

Aleksi Sandroos. Kuva: Maria Mellanen

Sastamalalainen Keskustan nuorisojärjestön puheenjohtaja Aleksi Sandroos arvostelee kovin sanoin Paavo Väyrysen toimintaa. Hän esitti tämän vetämän kaksikielisen piirin rahoituksen lopettamista.

Paavo Väyrysen toiminta kaksikielisen piirin puheenjohtajana on Aleksi Sandroosin mukaan ollut "häikäilemätöntä ja törkeää". Hän katsoo, että konkaripoliitikko on käyttänyt puolueen rakennetta hyväkseen. Kaksikielinen piiri on nuorisojärjestön puheenjohtajan mielestä toiminut Väyrysen keppihevosena.

Puoluehallitus hyväksyi yksimielisesti Aleksi Sandroosin esityksen, jonka mukaan kaksikielisen piirin kymmenen tuhannen euron rahoitus siirretään tarveharkintaiseksi rahoitukseksi kaikkien piirien kaksikielisen toiminnan järjestämiseksi. Tämä antaisi puolueelle mahdollisuuden aloittaa kaksikielinen toiminta puhtaalta pöydältä.

Aleksi Sandroosien mielestä kaksikielisen piirin toiminta on viimeisten vuosien aikana toteuttanut ainoastaan "Paavo Väyrysen henkilökohtaista agendaa" ja toiminut tämän "keppihevosena".

Piirien rahoituksesta päättää lopullisesti puoluevaltuusto.

·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: