Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Lauantai 9.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Korona ja kaatumiset ruuhkauttivat Taysin päivystyksen

Uutiset

Kiireetöntä toimintaa joudutaan perumaan.

Korona, näyte

Koronatesti. Kuva: Paula Pasanen, Tays

Pirkanmaan hyvinvointialueen mukaan Taysin päivystys Acuta on ruuhkautunut. Taustalla ovat hengitystieinfektiot, liukkaat kelit ja jatkohoitopaikkojen puute.

"Kiireetöntä toimintaa perumalla turvaamme riittävän henkilöstömäärän päivystyksessä ja vuodeosastoilla", kertoo johtajaylilääkäri Eija Tomás Pirkanmaan hyvinvointialueen sairaalapalveluista.

Erityisesti koronaviruksen aiheuttamia hengitystieinfektioita todetaan nyt paljon. Tämä johtaa tarpeeseen eristää potilaita. Samalla on ilmennyt paljon liukkaista keleistä johtuvien kaatumisten seurauksena syntyneitä vammoja.

Päivystykseen tulee hakeutua vain tilanteissa, joissa hoito ei voi odottaa oman sosiaali- ja terveysaseman aukeamista. Ennen päivystykseen lähtemistä tulee aina soittaa päivystysavun numeroon 116117. Hätätilanteissa tulee soittaa hätänumeroon 112.

· · · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: