Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Maanantai 4.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Yllätysten Yössä tapahtuu Keikyässä ja Kiikassa: Mukana yli kolmekymmentä kohdetta

Uutiset

Nähtävää ja koettavaa koko perheelle.

Yllätysten Yö, Äetsän koulu, tiedepaja

Yllätysten Yö on koko perheen tapahtuma. Äetsän koululla perinteisesti järjestetty lapsille monenlaista kivaa tekemistä. Kuvassa tiedepaja.

Sastamalassa Keikyässä ja Kiikassa Yllätysten Yön elävät tulet syttyvät perjantaina. Toimintaa on yli kolmessakymmenessä kohteessa eri puolilla kyliä.

Nähtävää ja koettavaa on luvassa koko perheelle. "Mukana on useampi täysin uusi paikka ja myös sellaisia, jotka ovat pitäneet taukoa", kertoo yhteyshenkilö Samuli Kinnari järjestelytoimikunnasta.

Kohteista noin puolet on ilmoittanut olevansa avoinna vähintään iltakymmeneen. Vilkkaimmillaan tarjonta on iltaviiden ja -yhdeksän välillä. Liikkeellä kannattaa olla hyvissä ajoin, sillä osassa paikoista tapahtuu jo päivästä alkaen.

Järjestäjät ovat paikallisia yhdistyksiä ja muita yhteisöjä, yrityksiä ja yksityishenkilöitä. Tapahtumat muodostavat yhdessä Yllätysten Yön. Yhteistyössä toimijoiden kanssa on Sastamalan kaupungin kulttuuripalvelut.

Kohteet sekä tiedot niiden aikatauluista ja sijainneista löytyvät osoitteesta www.yllatystenyo.fi. Suunnistamista helpottamaan löytyy myös sähköinen kartta.

Ensimmäisen kerran Yllätysten yötä vietettiin vuonna 1992.

·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: