Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Lauantai 9.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Kokemäki ei hyväksy hyvinvointialueen suunnitelmia karsia palveluja kaupungista

Uutiset

Muun muassa terveydenhuollon suoritteiden kokonaismäärä puoltaa kiinteiden terveydenhuollon toimipisteiden säilyttämistä.

Kokemäen kaupungintalo

Kokemäen kaupungintalo.

Satakunnan hyvinvointialueen palveluverkkoselvitys sai päättäjiltä pyyhkeitä Kokemäellä. Valtuutetut eivät hyväksy esityksiä, koska ratkaisut siirtäisivät lähes kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut pois kaupungista.

Lausunnon mukaan yleisellä tasolla esitetyt vaikutusten arvioinnit eivät osoita riittäviä perusteluja toimenpiteille. Kaupunkia ja asukkaita ei ole kuultu raportin laatimisvaiheessa. Kokemäkeläisille kohdennettujen terveydenhuollon suoritteiden kokonaismäärä puoltaa kiinteiden terveydenhuollon palvelujen säilyttämistä. Kaupungissa on useita toisen asteen oppilaitoksia. Opiskelijoiden kouluterveydenhuollon palvelua tulee vahvistaa edelleen, sosiaali- ja terveydenhuollon kiinteä palvelupiste tukee oppilashuollon palvelua.

Kokemäki pitää tärkeänä, että hyvinvointialueen kaikilla paikkakunnilla on kiinteitä sotepalvelupisteitä, joissa palvelutarjonta voi vaihdella.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: