Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Tiistai 25.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Valtuustoaloite matkailun puolesta esittää nopeita toimenpiteitä Sastamalassa

Uutiset

Wilhelm von Nandelstadh muistutti klusterin taloudellisesta merkityksestä.

Wilhelm von Nandelstadh

Wilhelm von Nandelstadh. Kuva: Sastamalan kaupungin nettilähetys

Sastamalassa Wilhelm von Nandelstadh (r.) jätti valtuustoaloitteen matkailun puolesta. Hän esittää nopeisiin toimenpiteisiin ryhtymistä.

"Olisi erittäin kriitistä, että kaupunki koordinoi ja markkinoi tätä klusteria myös Sastamalan ulkopuolella", von Nandelstadh sanoi.

Sastamalassa ei tällä hetkellä ole matkailusta ja tapahtumista vastaavaa työntekijää kaupungin organisaatiossa. Henkilöstöjaosto ei myöntänyt matkailuasiantuntijan toimen täyttölupaa.

"Matkailu on yksi niistä harvoista elinkeinoista, jotka tuovat elämää ja elinvoimaa kaupungin ulkopuolelta", totesi von Nandelstadh.

Hän muistutti sektorin taloudellisesta merkityksestä. Kaupungin oman arvion mukaan se on reilu 35 miljoonaa euroa vuodessa.

"Näin ison teollisuuden edunvalvontaa ja markkinointia ei voida tehdä vasemmalla kädellä tai jättää tekemättä", Wilhelm von Nandelstadh patisti.

Valtuustoaloitteessa esitetään, että kaupunki nopeasti ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin Sastamalan matkailun kilpailukyvyn varmistamiseksi.

·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: