Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Sunnuntai 16.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Olli Kunnari ja Mikko Esko maajoukkueen ohjaksiin

Uutiset

Aloittavat tehtävissä heti.

Olli Kunnari

Olli Kunnari. Kuva: CEV

VaLePa, Mikko Esko

Mikko Esko. Kuva: Hannu Moilanen

Sastamalalaiset Olli Kunnari ja Mikko Esko aloittavat maajoukkueen valmennuksessa. Kunnari toimii päävalmentajana ja Esko niin sanottuna general managerina.

Olli Kunnari on Akaa-Volleyn päävalmentaja. Mikko Esko on VaLePan passari ja liigajoukkueen kapteeni.

Maajoukkueessa Olli Kunnarin toimenkuva on perinteinen päävalmentajuus. Hän työskentelee talvet seurajoukkuevalmennuksessa ja kesät maajoukkueen päävalmentajana.

Mikko Eskon rooliin general managerina kuuluvat muun muassa ohjelman suunnittelu ja toteutus yhdessä Olli Kunnarin ja urheilutoimenjohtaja Tapio Kangasniemen kanssa sekä yhteydenpito pelaajien ja seurojen kesken. Tärkeässä roolissa on myös kansainvälisen verkoston luominen ja kotimaisen lentopallon kokonaisvaltainen kehittäminen.

"Upea haaste itselleni jo valmennusuran tässä vaiheessa", sanoo Olli Kunnari. "Odotan kovaa työntekoa niin itseltäni kuin joukkueelta", hän jatkaa.

"Valmennuksellisesti apuvalmentajan roolissa on ajatus tehdä töitä passarien kanssa ja auttaa, kehittää heitä sekä heidän pelaamistaan", luonnehtii Mikko Esko. "Muuten olen Ollin tukena. Hän päävalmentajana päättää, mitkä vastuualueet kuuluvat minulle."

Olli Kunnari ja Mikko Esko liittyvät maajoukkueen tehtäviin heti. Ensimmäisiä haasteita ovat Euroopan Kultainen liiga ja EM-karsinnat.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: