Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Keskiviikko 26.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Päiväkotitoimintojen hankesuunnitelma uudelleen valmisteltavaksi Huittisissa

Uutiset

Kaupunginhallitus päätti palauttamisesta äänin 2-7.

Päiväkoti, lapset

Lapsia päiväkodissa.

Huittisten kaupunginhallitus ei tehnyt -valtuustolle esitystä päiväkotitoimintojen hankesuunnitelmasta. Asia palautettiin uudelleen valmisteltavaksi äänin 2-7.

Kaupunginjohtaja Viveka Lannen viranhaltijaesitys olisi vienyt valtuuston hyväksyttäväksi vaihtoehdon, jossa kaikki seitsemän ryhmää sijoitetaan muutostöiden jälkeen väliaikaiskoulun pitkään siipeen. Saneeraukseen oltaisiin varattu 3 630 000 euroa.

Tuomas Toivola esitti, että asia palautetaan uudelleen valmisteltavaksi. Tätä kannattivat Tinja Tähtinen ja Mika Stenfors. Äänestyksessä he saivat tuekseen Antti Heikilän, Niina Immosen, Arto Metsämäen ja Aino Tammen. Kaupunginjohtajan esitystä kannattivat Hannu Haapasalo ja Aila Hänninen.

·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: