Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Tiistai 25.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Joukkoliikenne ei voi Sastamalassa riittävästi kilpailla autoilun kanssa: Taustalla nämä syyt

Uutiset

Kaupunki lausuu ELY-keskukselle palvelutason määrittelystä.

Linja-autopysäkki, linja-auto

Linja-autopysäkki.

Sastamala ottaa kantaa joukkoliikenteen palvelutason määrittelyyn tälle ja ensi vuodelle. Lausuntoa on pyytänyt Pirkanmaan ELY-keskus.

Valmistellun luonnoksen mukaan kaupunki korostaa sujuvan ja riittävän joukkoliikenteen turvaamista Pirkanmaan maantieteellisesti laajimmassa kunnassa. ELY-keskuksen järjestämän linja-autoliikenteen vuoroissa tulisi mahdollisuuksien mukaan ottaa huomioon myös yhteydet entisistä kuntakeskuksista kaupungin keskustaan ja koululaisten ja opiskelijoiden liikkuminen sekä liityntä- ja vaihtoyhteydet joukkoliikenteen sisällä.

Joukkoliikenteen käytön vähäisyyteen vaikuttavat edelleen toimivien matkaketjujen ja yhteneväisten lippujärjestelmien puutteet kehittämispyrkimyksistä huolimatta. Niiden puuttuessa joukkoliikenne ei voi riittävästi kilpailla autoilun kanssa eikä saavuteta tavoiteltua kasvua joukkoliikenteen matkustajamäärissä.

Asia on kaupunginhallituksen käsiteltävänä.

·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: