Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Sunnuntai 16.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

LP-Vampula voitokas Hämeenlinnassa: Runkosarjassa kolmanneksi ensimmäisen kerran!

Uutiset

Molemmat joukkueet olivat jännittyneitä.

Hämeenlinnan Lentopallokerho - LP-Vampula 9.3.2024

LP-Vampulalla ja Hämeenlinnan Lentopallokerholla oli kummallakin oma intressi voittoon. Kuva: Suomen Lentopallo

Naisten Mestaruusliigassa LP-Vampula pelasi runkosarjan viimeisen ottelun vieraissa Hämeenlinnan Lentopallokerhoa vastaan. Huittislaiset olivat vahvempia.

Molemmat joukkueet olivat jännittyneitä. LP-Vampula halusi runkosarjan kolmossijan, kun taas Hämeenlinna olisi kipeästi tarvinnut kolmen pisteen voiton, jotta se olisi päässyt eroon liigakarsinnoista.

Kotijoukkue vei ensimmäisen erän 25-20, kun vieraiden kone hyvästä alusta huolimatta yski. Toisessa erässä joukkueet punnersivat alkuun tasapisteissä, mutta LP-Vampula nykäisi johtoon ja otti erän 17-25. Kolmannessa erässä pisteistä käytiin kissa-hiiri-leikkiä, mutta vieraat olivat hienoisessa johdossa. LP-Vampula ratkaisi hyvillä hyökkäyksillään erän 21-25. Kotijoukkueelta loppui motivaatio ja vieraat ottivat viimeiseksi jääneen neljännen erän 14-25.

"Ei tämä ottelu ollut kummaltakaan joukkueelta hyvää peliä. Molemmilla oli paineita ja se näkyi sekoiluna kentällä. Tärkeintä oli, että voitto tuli, vaikka se ei hyvältä näyttänytkään", sanoi yleispelaaja Linnea Kuusela. Hänet palkittiin LP-Vampulasta parhaana.

Toiminnanjohtaja Timo Talvitie oli tyytyväinen. "Se saatiin, mitä tarvittiin. OIemme nyt kolmantena liigassa, mikä on seuramme historian paras sijoitus", hän iloitsi.

Puolivälierissä LP-Vampula saa vastaansa Oriveden Ponnistuksen.

Tilastot

· · · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: