Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Sunnuntai 16.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Aamusta myöhään iltaan palveleva digiklinikka avautuu Pirkanmaalla: Äpit sovelluskauppoihin 2. toukokuuta

Uutiset

"Haluamme tarjota asukkaillemme ensiluokkaiset digitaaliset palvelut", sanoo sosiaali- ja terveysjohtaja Taru Kuosmanen.

Potilastietojärjestelmä, Pirha

Tietokone. Kuva: Olli-Pekka Latvala / Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialueella digiklinikan valmistelu etenee aikataulussa. Palvelu avautuu ja sovellus tulee ladattavaksi sovelluskauppoihin 2. toukokuuta.

Digiklinikalla saa vaivattomasti ja nopeasti yhteyden terveydenhuollon ammattilaiseen ja arvion tarvittavasta hoidosta. Palvelu on avoinna joka päivä aamukahdeksasta iltakymmeneen.

"Haluamme tarjota asukkaillemme ensiluokkaiset digitaaliset palvelut", sanoo sosiaali- ja terveysjohtaja Taru Kuosmanen Pirkanmaan hyvinvointialueelta. "Sisäinen testiversio on jo rakennettu ja henkilöstön koulutukset ovat alkamassa", hän jatkaa.

Palvelut tuotetaan yhteistyössä Mehiläisen ja Pirkanmaan hyvinvointialueen ammattilaisten voimin. Digiklinikan alustan toimittaa BeeHealthy. Kysymyksessä on Mehiläisen tytäryhtiö.

"Digitaalisten työkalujen avulla voidaan parantaa hoidon laatua sekä mahdollistaa potilaille aiempaa tiiviimpi osallistuminen omaan hoitoonsa ja terveytensä hallintaan", toteaa ylilääkäri Jukka Karjalainen Pirkanmaan hyvinvointialueelta. "Digiklinikalla on mahdollista työskennellä myös etänä", hän kertoo.

Palvelua voi käyttää joko sovelluksessa tai verkkosivujen kautta.

· · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: