Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Tiistai 25.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Vanhusten hoitoyksiköitä ja kuntouttavaa päivätoimintaa poistuu palveluverkosta Sastamalassa: "Ketään ei jätetä ilman apua"

Uutiset

Asia on aluehallituksen päätettävänä.

Päivi Tryyki

Ikäihmisten ja vammaisten palvelujen palvelulinjajohtaja Päivi Tryyki.

Pirkanmaan hyvinvointialueella käsitellään ikäihmisten palveluverkkoa toimitilojen tasolla. Asia on esillä aluehallituksessa.

Sastamalassa esitetään Vammalassa Neliapilan ja Iltaruskon sekä Mouhijärvellä Rauhankodin poistamista palveluverkosta. Jokaisen kohdalla kysymys on tilojen soveltumattomuudesta toimintaan. Neliapilalle on valmistumassa korvaavat tilat Melartininkadulle.

Ikäihmisten kuntouttavan päivätoiminnan toimipisteistä poistuisivat kiertävä päivätoiminta Kiikassa Tuohikujalla ja Kiikoisissa Huhtatiellä. Molempien tilojen soveltuvuutta toimintaan luonnehditaan huonoksi.

"Ketään ei jätetä ilman apua", lupaa ikäihmisten ja vammaisten palvelujen palvelulinjajohtaja Päivi Tryyki. Hän työskenteli aiemmin Sastamalan sosiaali- ja terveysjohtajana. "Ikääntyneille järjestetään lakiin perustuvia palveluja, kuten ympärivuorokautista palveluasumista ja yhteisöllistä asumista", Tryyki sanoo. "Tilojen tulee olla käyttötarkoitukseen sopivia, sillä sosiaali- ja terveydenhuollon valvontalaki asettaa myös kiinteistöille vaatimuksia", hän toteaa.

Päätösvalta kehittämisohjelman toimeenpanossa on aluehallituksella.

· · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: