Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Torstai 13.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Elina Tiainen valittu Sastamalan Gregorianan puheenjohtajaksi: "On suuri kunnia saada kantaa oma kortensa kekoon oman alansa merkittävimmän festivaalin parissa"

Uutiset

"Olen varma, että hän tulee tekemään erinomaista työtä", sanoo festivaalin perustaja Maiju Vuorenoja.

Elina Tiainen

Elina Tiainen.

Sastamala Gregoriana on valinnut Elina Tiaisen uudeksi puheenjohtajaksi. Yhdistyksen hallituksessa hän on ollut kaksi vuotta.

"Musiikki on ollut tärkeä osa elämääni lapsuudesta lähtien ja Sastamala Gregorianaa olen seurannut 2000-luvun alkupuolelta alkaen muutettuani Sastamalaan. On suuri kunnia saada kantaa oma kortensa kekoon oman alansa merkittävimmän festivaalin parissa", sanoo Elina Tiainen. "Haluan antaa parhaan mahdollisen tukeni ja osaamiseni, jotta festivaalin tekijät voivat onnistua työssään. Nöyrin mielin kiitän saamastani luottamuksesta ja iloitsen yhteistyöstä festivaalijohtaja Johannes Rantasen kanssa", hän toteaa.

Elina Tiainen toimii päivätyössään liiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen parissa Senior Consultina Alfabet Capital Oy:ssä. Uransa aikana hän on työskennellyt erilaisissa johtotehtävissä erityisesti asiakkuusrajapinnan ja yritysten toiminnan parantamiseksi. Elina Tiaisen monialainen tausta on rakentanut hänelle vahvat verkostot liiketoiminnan eri saroille.

Puheenjohtajan paikalta väistyy festivaalin perustaja Maiju Vuorenoja. "Olen iloinen voidessani luovuttaa tehtävän Elinalle. Hän on osoittanut suurta sitoutumista ja osaamista yhdistyksen toiminnassa, ja olen varma, että hän tulee tekemään erinomaista työtä puheenjohtajana", kommentoi Vuorenoja.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: