Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Tiistai 25.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Säkylässä esillä kahden alakoulun lakkauttaminen

Uutiset

Asia on edennyt sivistyslautakunnasta kunnanhallitukseen.

Säkylän kunnanvirasto

Säkylän kunnanvirasto.

Kouluverkon sopeuttaminen on parhaillaan päätöksenteossa Säkylässä. Sivistyslautakunta esittää Kepolan koulun lakkauttamista 31. heinäkuuta vuonna 2025 ja Huovinrinteen koulun lakkauttamista vuonna 2028.

Asia on kunnanhallituksen käsiteltävänä. Kouluverkon muutoksista lopullisen päätöksen tekee valtuusto.

Sivistyslautakunnassa ratkaisevassa äänestyksessä pohjaesitys voitti puheenjohtajan äänellä. Äänet menivät tasan 4-4. Vastaesityksessä ei olisi tehty muutoksia kouluverkkoon vuonna 2025 ja 31. heinäkuuta vuonna 2028 Huovinrinteen koulu olisi yhdistetty Isosäkylän kouluun.

Muutostarpeen taustalla ovat taloudelliset haasteet ja oppilasmäärän lasku.

·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: