Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 24.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Sastamala Priden suojelijat Aino Havukainen ja Sami Toivonen: "Emme asu vieläkään kaupungissa, jossa kaikilla olisi turvallinen ja tasa-arvoinen mahdollisuus elää omaa elämäänsä sellaisina kuin ovat"

Uutiset

Tapahtuman ohjelmassa marssi ja puistojuhla.

Pride-lippu

Pride-lippu. Kuva: Pixabay

Sastamala Priden marssi ja puistojuhla järjestetään lauantaina.

Tapahtuman suojelijoina toimivat kirjailijat Aino Havukainen ja Sami Toivonen. He kokevat tehtävän suureksi kunniaksi.

"Emme asu vieläkään kaupungissa, jossa kaikilla olisi turvallinen ja tasa-arvoinen mahdollisuus elää omaa elämäänsä sellaisina kuin ovat. Se kuitenkin tarkoittaa vain, että Pridea tarvitaan ja että työtä on jatkettava", Aino Havukainen ja Sami Toivonen toteavat tapahtuman sosiaalisissa medioissa julkaistussa tervehdyksessä.

"Elämme tällä hetkellä maailmassa, jossa monet tahot haluavat haastaa ihmisoikeudet, tasa-arvon ja demokratian. Vähemmistöjen asemaa yritetään jopa aktiivisesti heikentää sen sijaan että korjattaisiin epäkohtia. Onneksi monet ovat nähneet tämän ja nousseet puolustamaan yhdenvertaisuutta ja oikeudenmukaisuutta", suojelijat lausuvat.

Sastamala Pride alkaa kello 16 marssilla Puistokadun ja Ojansuunkadun risteyksestä Kaalisaareen, jossa vietetään puistojuhlaa. Tapahtumassa esiintyvät KorentoArt, Kaupungin Naiset, Suurimot ja Pekka Bäckman.

Sivistyslautakunta palkitsi Sastamala Priden organisoineet nuoret kaupungin kulttuuripalkinnolla ja yhdistys sai Krematoriosäätiöltä 10 000 euron avustuksen.

Tapahtuma järjestetään nyt toisen kerran.

Sastamala Priden ohjelma

16.00 Marssi, kokoontuminen Puistokadun ja Ojansuunkadun risteyksessä
16.30 Tapahtuman avaus Kaalisaaressa
16.40 KorentoArt, klovneriaa

17.15-19.00 Puistojuhla

19.00 Kaupungin Naiset
19.50 Suurimot
20.35 Pekka Bäckman

·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin - muista painaa linkkiä, jotta tilaus tulee voimaan. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: