Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Lauantai 13.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Mies uhkaili aseella Keikyässä, poistui paikalta veneellä pitkin Kokemäenjokea ja mahdollisesti ampui kohti poliiseja

Uutiset

Kiinniotto sujui ilman voimakeinoja Sastamalan ja Huittisten rajalla.

Kartta, mies uhkaili aseilla

Kartalla esitetyt paikat ovat suuntaa-antavia.

Sastamalan ja Huittisten rajalla otettiin tiistai-iltana Kokemäenjoelta kiinni aseilla uhkaillut mies. Hän oli liikkeellä veneellä.

Tapahtumat alkoivat aikaisemmin Keikyässä. Poliisi sai iltaseitsemän aikaan tiedon, että mies oli veneestä käsin uhannut rannalla ollutta miestä ampuma-aseella. Tämän jälkeen uhkaaja oli jatkanut veneellä matkaa alavirtaan.

Ennen kiinniottoa miehen epäillään mahdollisesti ampuneen rannalla olleita poliiseja kohti joko ampuma-aseella tai jousiaseella. Mies rantautui poliisin käskytyksestä ja hänet otettiin kiinni. Tapauksen yhteydessä ei loukkaantunut ketään.

Miehellä havaittujen aseiden ja tämän käytöksen vuoksi poliisi oli varautunut voimakeinojen käyttöön. Kiinniotto kuitenkin sujui ilman voimakeinoja. Tilanne päättyi hallitusti, eikä sivullisille aiheutunut vaaraa.

Asiaa tutkitaan poliisiin kohdistuneen mahdollisen ampumisen osalta murhan yrityksenä. Keikyässä esitettyä uhkausta selvitetään laittomana uhkauksena ja miehen hallussa olleita aseita ampuma-aserikoksena. Nimikkeet tarkentuvat tutkinnan yhteydessä.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: