Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Lauantai 13.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Orvokki Vehmannin arkea Sukujuurikkaassa

Menovinkki · Uutiset

Teatteri Vuokkomaa esittää Tiina Laanisen uuden komedian.

Sukujuurikas

Eeva-Liisa Sianoja ja Matti Wiikari.

Sukujuurikas

Marppa Murtagh ja Jarkko Mäkipää.

Sukujuurikas

Sami Uutto, Minna Uusitalo ja Jarkko Mäkipää.

Sastamalassa Vehmaan tilan navetanvintillä Teatteri Vuokkomaa esittää uuden komedian Sukujuurikas. Lavalla on kymmenen harrastajanäyttelijää.

Näytelmän on käsikirjoittanut ja ohjannut Tiina Laaninen. Esityksessä seurataan Orvokki Vehmannin arkea. Hän huolehtii 11-vuotiaan poikansa Akun kanssa mökkikylästä. Elo voisi sujua auvoisasti, jos kateellinen naapuri, anoppi, kesätyöntekijä ja
ministeriön tarkastaja eivät saisi asioita solmuun. Vastavoimaa haasteille löytyy iloisista asioista, kuten esimerkiksi tansseista.

Sukujuurikkaassa on näyttämöllä sekä konkareita että ensikertalaisia. Esimerkiksi Orvokkia näyttelevä Minna Uusitalo viettää kesäteatterissa kahdettakymmenettä kesäänsä. Äiti ja tytär Marppa ja Aava Murtagh taas ovat mukana ensimmäistä kertaa. Rooleissa nähdään myös Jarkko Mäkipää, Luukas ja Johannes Laaninen, Anna-Liisa Ollila, Eeva-Liisa Sianoja, Sami Uutto ja Matti Wiikari.

Näytelmän nimi viittaa suvun merkitykseen ja omien juurien etsimiseen.

Sukujuurikas sopii aikuisille ja lapsille ja on kestoltaan reilu kaksi tuntia. Väliajalla palvelee Vehmaan tilan kahvio. Osaan esityksistä voi liittää myös teatteribuffetin ennakkoon varaten.

Teatteri Vuokkomaa: Sukujuurikas. Käsikirjoitus ja ohjaus Tiina Laaninen. Esitykset Vehmaan tilalla 21.7. saakka. Lisätietoja Teatteri Vuokkomaan Facebook-sivulta.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: