Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Lauantai 13.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Satakunnan hyvinvointialueen YT-neuvottelut päättyivät erimielisinä: Irtisanomisia, lomautuksia ja muutoksia työtehtäviin

Uutiset

Asia aluehallituksen päätettävänä.

Satakunnan hyvinvointialue

Satakunnan hyvinvointialue.

Yhteistoimintaneuvottelut Satakunnan hyvinvointialueella on saatu päätökseen. Aluehallituksen päätettävänä on uusia henkilöstöön kohdistuvia talouden ja toiminnan säästötoimia.

Merkittäviä muutoksia esitetään enintään 390 työntekijän asemaan ja palvelussuhteen ehtoihin. On mahdollista, että enintään 103 johtamis- ja esihenkilötehtävässä toimivan työtehtävä muuttuu tai päättyy. Vaihtoehtoista työtä pyritään tarjoamaan hyvinvointialueella avoinna olevista tehtävistä. Mahdollisia irtisanottavia olisi enintään 35. Kahden viikon mahdollisia lomautuksia esitetään enintään 1 144 työntekijälle.

YT-neuvottelut päättyivät erimielisinä. Työntekijäjärjestöt ovat jättäneet työnantajan ehdottamiin toimenpiteisiin lukuisia kannanottoja.

Hyvinvointialueen viime vuoden tilinpäätös oli 50,8 miljoonaa euroa alijäämäinen. Kuluvalle tilikaudelle ennustetaan 69,3 miljoonan alijäämää.

YT-neuvottelujen lopputuloksena arvioidaan saavutettavan 14,9 miljoonan säästöt.

· · · · ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: