Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Lauantai 13.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Sastamala ostaa tietoturvan konsultointipalveluja valtioenemmistöiseltä yhtiöltä

Uutiset

Ulkopuolinen ja teknisesti hyvin vahva organisaatio ei ole sidoksissa kaupungin ICT-ympäristöjen toteutuksiin eikä teknisten ratkaisujen historiaan.

Internet

Tietoliikenne. Kuva: Pixabay

Cinia Oy toimittaa Sastamalan kaupungille tietoturvan konsultointipalveluja. Kokonaishinta on alvittomana 52 700 euroa.

Tarjous sisältää tietoturva- ja kyberturvallisuusstrategian luonnin, hallinnon tietoturvan arvioinnin, jatkuvuuden varmistamisen suunnittelun, tekniset tietoturva-arvioinnit ja arkkitehtuuriarvioinnit.

Cinia Oy on digitaalisten toimintaympäristöjen turvaaja sekä kriittisten korkean toimintavarmuuden yhteyksien ja ohjelmistojen asiantuntija. Enemmistön yhtiöstä omistaa valtio.

Päätöksen valmistelun mukaan ulkopuolinen ja teknisesti hyvin vahva organisaatio tuo objektiivisen näkemyksen, koska se ei ole sidoksissa kaupungin ICT-ympäristöjen toteutuksiin eikä teknisten ratkaisujen historiaan. Ulkopuolisuus voi auttaa tunnistamaan ja käsittelemään ongelmia, joita kaupungille tutut ICT-alan palveluntuottajat eivät välttämättä edes havaitse tai uskalla tuoda esiin.

EU:n verkko- ja tietoturvadirektiivin kansallinen soveltaminen tuo muun muassa kunnille velvoitteen kehittää ja parantaa tietoturvaa kokonaisvaltaisesti.

·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: