Tampereen Messuille oma catering-yhtiö
Finnresta tuottaa ravintolapalveluja Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa toimiville tapahtumanjärjestäjille.
Tampereen Messut Oy on perustanut uuden tytäryhtiön, jonka liikeideana on tuottaa ravintolapalveluja Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa toimiville tapahtumanjärjestäjille. Finnresta-markkinointinimeä käyttävän Finland Restaurants Oy:n toiminta alkaa heinäkuun alussa.
"Suomessa messujärjestäjät ovat ulkoistaneet ravintolapalvelunsa, mutta Euroopassa kaikkien merkittävien messukeskusten ravintolatoiminta on messuorganisaatioiden vastuulla. Asiakkaiden vaatimukset tulevat yhä kasvamaan, joten haluamme luoda ravintolapalveluista merkittävän kilpailutekijän. Samalla saamme lisää joustavuutta myös urheilutapahtumien ravintolapalveluihin", sanoo toimitusjohtaja Hannu Vähätalo Tampereen Messut Oy:stä.
Finland Restaurants Oy:n toimitusjohtaja on Olli Tokoi ja ravintolatoimenpäällikkönä aloittaa Pasi Vataja.