Apetitin jätti-investointi luo työtä Säkylän seudulle
Uusi pihvi- ja pyörykkälinja kaksinkertaistaa tuotantokapasiteetin.

Uusi tuotantolinja luo volyymien kasvun myötä työtä laajalti. Apetitin kolme hernepuimuria ovat ainoat Suomessa. Ne työskentelevät puintikaudella lähes kellon ympäri. Kuva: Apetit / Matti Perttu
Säkylässä tuotanto Apetitin uudella pihvi- ja pyörykkälinjalla alkanee ensi vuoden kesäkuussa. Yhtiö investoi tuotantolinjaan 9,7 miljoonaa euroa.
Uusi pihvi- ja pyörykkälinja kaksinkertaistaa tuotantokapasiteetin. Pihvit ja pyörykät ovat jo muutaman vuoden olleet yksi Apetitin voimakkaimmin kasvavista tuoteryhmistä. Vuotuinen kasvu on keskimäärin noin 20 prosenttia.
"Investointi luo volyymien kasvun myötä työtä ja työpaikkoja tuotannossa ja toimitusketjussa. Tuotteita valmistetaan myös alueella sopimusviljellyistä kasviksista", sanoo toimitusjohtaja Juha Vanhainen.