Kalaneuvokselle voitto elintarvikekilpailussa: "Maku oli täydellinen"
Kylmäsavustetut kirjolohifileesiivut palkittiin.

Voitokkaat kylmäsavusiivut ovat tuoteuutuus. Kuva: Kalaneuvos
Sastamalassa toimivan Kalaneuvoksen uudet kylmäsavustetut kirjolohifileesiivut palkittiin vuoden elintarvikkeen kilpailussa. Tuote voitti arjen luksuksen sarjan.
Uudet siivut myydään Sauna-tunnuksella. "Niissä käytetään normaalia pidempää valmistusprosessia ja ne ovat maultaan voimakkaampia kuin perinteiset kylmäsavusiivut", kertoo tuotekehityksestä vastaava Kai Rasi.
"Maku oli täydellinen", sanoo ravintoloitsija ja keittiömestari Pekka Terävä. Tuomaristoon kuuluivat hänen lisäkseen Marttaliiton pääsihteeri Marianne Heikkilä, keittiömestari Hans Välimäki, Päivittäistavarakaupan toimitusjohtaja Kari Luoto ja Iltalehden ruokatoimittaja Eeva Paljakka.
Elintarvikekilpailussa oli kuusi kategoriaa. Sen järjesti Iltalehti.