Tiistai 8.7.2025 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Dörigin juustoille testimenestystä

Uutiset

Sastamalalaisen Peter Dörigin Herkkujuustolan valmistamat juustot menestyivät hyvin Helsingin Sanomien Ruoka-sivujen makutestissä.

Sastamalalaisen Peter Dörigin Herkkujuustolan valmistamat juustot menestyivät hyvin Helsingin Sanomien Ruoka-sivujen makutestissä.

Herkkujuustolan Vilho ja Hilma saivat kumpikin neljä tähteä. Jaetulle ykkössijalle ylsi Lahtuan tilan Kyyttö-Armas. Yli neljä kuukautta kypsytetty kilttijuusto valmistetaan Herkkujuustolassa, mutta jälkikypsytetään Lahtuan tilalla. Juusto sai täydet viisi tähteä.

Juustoja maistelivat Juustoseuran asiamies Sakari Juurus, kokki Markus Maulavirta ja Helsingin Sanomien Ruoka-sivujen toimittaja Laura Kaapro.

·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: