Dörigin juustoille testimenestystä
Sastamalalaisen Peter Dörigin Herkkujuustolan valmistamat juustot menestyivät hyvin Helsingin Sanomien Ruoka-sivujen makutestissä.
Sastamalalaisen Peter Dörigin Herkkujuustolan valmistamat juustot menestyivät hyvin Helsingin Sanomien Ruoka-sivujen makutestissä.
Herkkujuustolan Vilho ja Hilma saivat kumpikin neljä tähteä. Jaetulle ykkössijalle ylsi Lahtuan tilan Kyyttö-Armas. Yli neljä kuukautta kypsytetty kilttijuusto valmistetaan Herkkujuustolassa, mutta jälkikypsytetään Lahtuan tilalla. Juusto sai täydet viisi tähteä.
Juustoja maistelivat Juustoseuran asiamies Sakari Juurus, kokki Markus Maulavirta ja Helsingin Sanomien Ruoka-sivujen toimittaja Laura Kaapro.