ILMOITUS

Postipalveluja saa jokaisesta kunnasta

Uutiset

Samuli Kinnari

Uuteen postipalvelulakiin tuleva pykälä takaa postipalvelujen säilymisen kaikissa kunnissa. Lain mukaan jokaisessa kunnassa on oltava vähintään yksi postitoimipalveluja tarjoava toimipiste. Aiemmin postitoimipaikkaverkosta ei ole säädetty lailla.
Postipalveluja tarjoava toimipiste voi olla postikonttori, asiamiesposti tai yhteispalvelupiste. Uusittu postipalvelulaki sisältää postitoimipaikkaverkostoa koskevien määräysten lisäksi määräyksiä myös muun muassa postinkulun nopeudesta ja postipalvelujen laadun tarkkailusta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top