Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Valtion virastojen asiointipalvelujen määrä verkossa kasvaa

Uutiset

Valtion virastojen netissä tarjoamien sähköisten asiointipalvelujen määrä lisääntyy. Kasvu on ollut tasaista, mutta nyt vauhti on kiihtymässä. Virastoilla on tälle vuodelle 78 erilaista sähköisiä asiointipalveluja koskevaa hanketta.

Asiointipalveluja virastoilla on jo nyt yli 80 kappaletta 34 virastolla. Lisäksi oma internet-palvelu on jo 96 prosentilla virastoista ja sähköisiä lomakkeita tarjoaa 84 virastoa. Tiedot perustuvat valtiovarainministeriön maalis-huhtikuussa tekemään kyselyyn valtion tietohallinnosta vuonna 2000. Kyselyyn vastasi 131 viranomaista.

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top