Naudanlihan kulutus säilynyt vakaana kriiseistä huolimatta

Uutiset

Samuli Kinnari

Liha-alaa ravistelleista kriiseistä huolimatta suomalaisten luottamus kotimaiseen lihantuotantoon ja -jalostukseen on pysynyt entisellään. Viime vuoden kulutusluvut osoittavat, että esimerkiksi naudanlihan käyttö on säilynyt Suomessa vakaana. Useissa muissa EU-maissa kulutus on sen sijaan romahtanut jopa 30-40 prosenttia. Suomessa naudanlihan tuotanto ja kulutus jopa kasvoivat vuonna 2000 hieman vuoteen 1999 verrattuna. Kasvu kuitenkin kääntyi alkuvuodesta 2001 hienoiseen laskuun. Sianliha on naudanlihan tavoin säilyttänyt asemansa vakaana.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top