Kiikkalaiset haluavat oman lääkärin

Uutiset

Mika Hyssi

Kiikan kyläseura on jälleen nostanut tapetille kiikkalaisten olemattoman lääkäritilanteen.

Kyläseura lähetti asiasta kirjelmän Äetsän ja Vammalan kunnanhallituksille ja -valtuustoille sekä Vammalan ja Äetsän kansanterveystyön kuntayhtymän hallitukselle. Hengessä mukana hääräävät Vähähaara-seura ja Jokisivun ja Kiimajärven kyläseurat.

Kiikan kyläseura kummastelee, miksi Pehulassa on kaksi lääkäriä ja toteaa, että monille kiikkalaisille vanhuksille on mahdotonta päästä omatoimisesti lääkäriin Pehulaan jo huonojen kulkuyhteyksien vuoksi. Kyläseura on huolissaan myös koululaisten tarvitsemista lääkäripalveluista.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top