Markkinoilla kuultiin musiikkia

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalan Markkinat kokosivat viime viikon perjantaina ja lauantaina väkeä Kaalisaareen. Aurinko ei paistanut aivan täydeltä terältä. Tunnelma oli kuitenkin korkealla, kun kaupunginjohtaja Paavo Salli piti avajaispuheen.

Tälläkin kertaa markkinoilla oli mukana sekä paikallisia että kauempaa tulleita kaupustelijoita. Viikonlopun erikoisuuksiin kuului Kiviniityn liikekeskuksen paikalle järjestämä liikennepuisto, jossa perheen pienimmät kurvailivat poljettavilla ajopeleillä.

Markkinayleisöä viihdyttivät viikonlopun aikana muun muassa trial- ja vesipelastusnäytökset. Musiikkiakin oli tarjolla runsaasti. Päivi Vahelan luotsaaman Laulukoulu Preston tähdet esiintyivät molempina päivinä. Nähtiinpä lavalla myös Päivi yhdessä Ilkka Nykäsen kanssa tarjoilemassa musiikkia 60- ja 70-luvuilta. Viikonlopun kirkkain tähti oli maksullisessa ohjelmateltassa perjantai-iltana esiintynyt Aki Sirkesalo. Mies jammaili yhdessä Lemmenjättiläiset-yhtyeensä kanssa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top