Sata-Häme Soi -juhlien kävijätavoite ylittyi yli odotusten

Uutiset

Mika Hyssi

Ikaalisissa sunnuntaina päättynyt viikon mittainen Sata-Häme Soi -juhla onnistui järjestäjien mielestä hyvin. Kävijätavoitteeksi asetettu 13 000 ylittyi reippaasti: harmonikkajuhlille osallistui noin 17 500 festivaalilaista.

“Iloksemme saatoimme todeta, että kaikkein vilkkain puistopäivä oli perjantain Lastenpäivä”, toteaa Sata-Häme Soi -juhlien toiminnanjohtaja Minna Kulmala. Valkea Ruusu -viihdekonsertin 10-vuotisjuhla, paikallisvivahteiset konsertit ja musikaalit ja kesähelteet innostivat ihmisiä osallistumaan festivaaleille. “Olemme saaneet kokea yhden kaikkien aikojen parhaimmista Sata-Häme Soi -juhlista”, arvioi taiteellinen johtaja Kimmo Mattila.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top