MAINOS

Kirje maisemaselvityksen toteutumisesta kunnanhallituksen listalla

Uutiset

Samuli Kinnari

Äetsän kunnanhallitus on saanut Pekka Mustakalliolta postia. Mustakallio tuo kirjeessään esiin, että hiljattain hakattu Kiikan koulun rinnemetsikkö on Äetsän seudun maisemaselvityksen kartassa merkitty maisematilaa tai tienvarsinäkymää rajaavaksi metsäksi. “Aikooko kunta ottaa maisemaselvityksen vakavasti vai annetaanko maisemien mennä piloille?” kysyy Pekka Mustakallio kunnanhallitukselta.

Kunnanjohtaja Eero Mäki-Tanila esittää tänään tiistaina kokoontuvalle kunnanhallitukselle, että “kunnanhallitus päättää Pekka Mustakallion kirjeen johdosta antaa rakennustarkastajalle ja -lautakunnalle erityisen ohjeen noudattaa Äetsän seudun maisemaselvityksen suosituksia ja ohjeita maisematyölupien käsittelyssä.”

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top