MAINOS

Vammalan käräjäoikeuden lakkautusuhka tiivistyy

Uutiset

Mika Hyssi

Vammalan käräjäoikeuden lakkauttaminen etenee. Lakkautuksesta voidaan tehdä päätös syys-lokakuun vaihteessa, jolloin Vammalan käräjäoikeuden käytävä hiljenee aikaisintaan keväällä 2002. Oikeusministeriö harkitsee vielä, tarvitaanko lakkautuksen jälkeen paikkakunnalla määräaikaista sivukansliaa.

Käräjäoikeuden lakkauttaminen on saanut paikkakuntalaisia kynäilemään lehtien palstoille. Lakkautushanketta vastustavat mm. Pirkanmaan ja Satakunnan maakuntaliitot ja syyttäjät, mutta Tampereen, Porin ja Kokemäen käräjäoikeudet ja Turun hovioikeus kannattavat esitystä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top