MAINOS

Ympäristöhallinnon valtionavustukset jaossa

Uutiset

Samuli Kinnari

Ympäristöhallinnon harkinnanvaraiset valtionavustukset vuodelle 2002 ovat haettavina. Ympäristöministeriön myöntämiin kansallisiin avustuksiin on ensi vuoden tulo- ja menoarvioesityksessä varattu noin 54 miljoonaa markkaa eli suunnilleen yhdeksän miljoonaa euroa. Tukea myönnetään myös Euroopan unionin aluekehitysrahastosta osarahoitettaviin hankkeisiin sekä maa- ja metsätalousministeriön alaisiin vesihuoltohankkeisiin. Tukien loppusumma on kaikkiaan noin 200 miljoonaa markkaa eli noin 33 miljoonaa euroa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top