MAINOS

Kaupunginhallitus pyytää ehdotuksia palkittavasta

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalan kaupunginhallitus pyytää vapaamuotoisia ja perusteltuja ehdotuksia Vammala-palkinnon saajaksi. Palkinto myönnetään tunnustukseksi henkilölle tai yhteisölle, joka erityisen ansiokkaalla teolla tai toiminnalla on kunnostautunut kuntalaisten tai yleensä yhteiskunnan hyväksi sekä tehnyt Vammalaa tunnetuksi. Aloitteen palkinnon myöntämisestä voi tehdä yksityinen henkilö, yhteisö tai kunnallinen elin. Vammala-palkinnon myöntää Vammalan kaupunginhallitus. Ehdotukset palkinnon saajaksi tulee jättää 19. marraskuuta mennessä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top