MAINOS

Kirjaston palvelin kateissa

Uutiset

Mika Hyssi

Äetsän kirjaston palvelin on ollut tänään iltapäivällä poissa käytöstä. Kirjaston aineistotietokannan ja sivujen sisältöä ei ole voinut käyttää. Yrittäessään sivulle selain antaa vasteen puuttuvasta sivusta. Ongelma on kestänyt muutaman tunnin ajan.

Tiistaina Äetsän kirjaston palvelimelle ja toimiston tietokoneille iski toistaiseksi laajin Nimda-virushyökkäys. Virus saatiin kuriin kohtuullisen nopeasti. Nimdasta on levityksessä useita versioita. Virus hyödyntää tietoturvaltaan heikosti suojattuja Windows-palvelimia ja pystyy leviämään paikallisessa verkossa.

Lisätietoa Nimdasta ja muista viruksista löytyy F-Securen virustietokannasta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top