MAINOS

Nuoret ovat aikaisempaa tyytyväisempiä elämäänsä

Uutiset

Samuli Kinnari

Nuorisoasiain neuvottelukunnan teettämässä nuorisobarometrissa oli tänä vuonna ajankohtaisteemana nuorten kuluttaminen ja rahankäyttö. Lisäksi haluttiin selvittää, onko nuorten asenteissa alueellisia eroja.

Barometrin mukaan nuoret uskovat edelleen koulutukseen ja tietävät, että työelämä vaatii paljon. Rahankäytössä nuoret ovat tunnollisia ja kuluttajina valistuneita. Nuorten tyytyväisyys omaan elämään on barometrin mukaan lisääntynyt.

Tutkimusta varten Suomen Gallup haastatteli 1 800, iältään 15-29 -vuotiasta nuorta. Tutkimuksen virhemarginaali on +/- 2 %.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top