MAINOS

Ensimmäiset joulupaketit postiin ensi viikolla

Uutiset

Mika Hyssi

Ensi viikon aikana Posti jakaa joka kotiin punaisen postituskuoren, joka on tarkoitettu vain kotimaan 2,50 markan joulutervehdyksille. Kuoressa oikein osoitemerkinnöin ja postimerkein varustetut kortit voi laittaa postiin vaikka heti. Viimeistään kuori on postitettava perjantaina 14.12. Yhteen postituskuoreen mahtuu noin 20 joulutervehdystä.

Ulkomaille paketit ensi viikolla

Ensi viikon aikana on aika lähettää ensimmäiset joulupaketit ulkomaille. Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Afrikan maihin ja Australiaan edullisempien Economy-pakettien suositeltu postituspäivä on ensi viikon perjantaina. Venäjälle, Brasiliaan, Japaniin ja Kiinaan Economy-paketit on postitettava viimeistään 30.11.

Joulupostin suositusajat perustuvat eri maiden Postien antamiin tietoihin. Joulupaketti kulkee maasta toiseen sujuvasti, kun pakettikorttiin on tarkkaan merkitty lähetyksen sisältö vastaanottajan maassa ymmärrettävällä kielellä sekä vastaanottajan ja lähettäjän osoitetiedot.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top