MAINOS

Alunperin paikallinen it-portaali nuupahtanut

Uutiset

Mika Hyssi

Alunperin kiikasta kotoisin olevan Joel Pihlajamaan ylläpitämä Webmaailma (www.webmaailma.com) on toistaiseksi tyhjäkäynnillä. Uuden ulkoasun ja sisällön tuottaminen aloitettiin jo kesällä, mutta uudistukset ovat näkyneet palvelun käyttäjille vain nuupahtaneena juttutarjontana. Uutta ulkoasua on lupailtu pitkin viikkoja.

Webmaailman nykyinen ylläpito, Digital Illusion Technologies, on kertonut keskustelusivuilla, että tuottamattoman Webmaailma-portaalin ylläpito suoritetaan muiden projektien ohessa. Portaali myytiin alunperin juuri aikapulan vuoksi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top