MAINOS

Äetsän koululla oma rehtori jatkossakin

Uutiset

Samuli Kinnari

Äetsän kunnanhallitus pyörsi viime viikolla aikaisemman päätöksensä Äetsän koulun (yläaste) rehtorin tehtävien yhdistämisestä lukion rehtorin virkaan. Vakinaista täyttämistä varten auki olevan lukion rehtorin viran aiemmin syksyllä julkaistussa hakuilmoituksessa tehtävien yhdistämisestä oli maininta. Hakemuksia tuli neljä kappaletta. Viime viikolla kunnanhallitus päätti laittaa lukion rehtorin viran uudelleen hakuun. Uudessa ilmoituksessa tehtävien yhdistämisestä ei enää puhuta.

Lukion rehtori toimii myös kunnan sivistyskeskuksen johtajana.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top