MAINOS

Ilotulitteet ammuttava turvalliseen suuntaan

Uutiset

Samuli Kinnari

Turvatekniikan keskus muistuttaa huolellisuudesta ja varovaisuudesta uuden vuoden ilotulitteita ammuttaessa. Ilotulitteiden käyttöohjeita on syytä noudattaa huolella. Erityisesti on kiinnitettävä huomiota turvalliseen ampumissuuntaan. Suojalasit niin ampujilla kuin katsojilla tuovat lisäturvaa.

Ilotulitteiden käyttö on sallittua uudenvuodenaatosta kello 18.00 uudenvuodenpäivään kello 6.00, ellei kunnan järjestyssäännöissä tai määräyksissä ole muita rajoituksia käytölle. Sallittuja ovat vain Suomessa myyntiin hyväksytyt tuotteet.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top