MAINOS

Mastosalon eurot

Viihteen Pentti

Mika Hyssi

Viihteen Pentti saapuu takaisin Mastosaloon tutkimusretkeltään Tyrnäväisistä. “Iik, onpa ihanaa taas tulla tänne”, kiljuu neitimäinen Pentti kukkafarkuissaan. Pentti on ensimmäistä kertaa europäivitetyssä Mastosalossa.

“Hyvää huomenia, kirjakaupan täti! Olen lehdistä lukenut, että hinnat ovat nousseet joka paikassa. Eikai tämä pidä paikkaansa?” kysyy Pentti paikalliselta kirjakaupan omistajalta.

“Kyllä se näin valitettavasti on – paitsi meillä Mastosalossa. Mastosalon kunnanvaltuusto teki periaatepäätöksen, että hintoja ei muuteta lainkaan eurotohinassa. Kuten näet, viime vuonna 49,50 markkaa maksanut Mastosalon kalenteri maksaa tänä vuonna 49,50 euroa! Hinta ja laatu on siis ennallaan meillä Mastosalossa”, esittelee täti ylpeänä muuttumattomia hintoja.

“Erinomaista, täydellistä. Harmittelinkin jo Tyrnäväläiselle kukkakauppiaalle, kuinka kaikkia hintoja on poljettu oudoiksi sekasikiöiksi. Esimerkiksi ruusu maksoi ennen kymmenen markkaa ja nyt se maksaakin 1,72 euroa. Todella hankalaa asiakkaan kannalta”, valittaa Pentti.

“Onneksi on Mastosalo”, kuittaa täti.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top