MAINOS

Holkerista rehtori

Uutiset

Samuli Kinnari

Äetsän kunnanvaltuusto valitsi pari viikkoa sitten Äetsän lukion rehtorin virkaan Pomarkun lukion rehtorina työskentelevän Seppo Holkerin. Hän aloittaa työt Äetsässä myöhemmin keväällä.

Keikyän ja Kiikan tienoot ovat Holkerille entuudestaan tuttuja. “Olen ihastellut kuntaanne jo pitkään”, hän kertoo. “Parhaiten olen tutustunut kunnassanne Vehkakorven kylään – jo 1970-luvulla ollessani Vammalan yläasteella maantieto-biologian opettajana”, Holkeri jatkaa. “Melontareissuillani olen ulottanut reittini aina Äetsänkosken alapuolelle. Lähtöpaikkani on ollut Kokemäki, josta kanadalaiskaksikollani olemme kierrelleet Kiettareen ja Kyttälän haarat, Puurijärvet, ynnä muut. Kassikauppaa tehdessäni olen törmännyt äetsäläisiin ihmisiin.”

Holkeri kuvailee itseään sosiaaliseksi, inhimilliseksi, yhteistyöhakuiseksi ja –taitoiseksi sekä innovatiiviseksi. Hän on pehmeä johtajatyyppi, joka uskoo vaikeidenkin asioiden hoituvan neuvottelemalla.

Seppo Holkerin perheeseen kuuluu Marita-vaimo ja kaksi aikuista tytärtä. Tyttäret opiskelevat Turun yliopistossa.

Äetsän lukion rehtorin tehtäviä hoitaa Holkerin saapumiseen saakka lehtori Helena Koskela.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top